Scholen

Zeg Ja tegen Schaken! (Say Yes2Chess!)

Yes2Chess is een plezierige en uitdagende manier voor kinderen om online schaak te spelen, om nieuwe vaardigheden te leren en andere kinderen online te ontmoeten uit Nederland of andere landen.

Iedere Nederlandse en Belgische basisschool mag maximaal 100 kinderen aanmelden, die ieder een eigen gebruikersnaam en wachtwoord krijgen. Namen van de kinderen zijn niet nodig en persoonlijke gegevens van hen worden niet verzameld. De school houdt hier de controle over. Na aanmelding kan ieder kind online schaken tegen andere kinderen uit Nederland of daarbuiten.

Hoe kan je meedoen?

Als Yes2Chess iets is voor de kinderen van uw school geef dan op hoeveel kinderen online schaak willen spelen in de vrije beveiligde zone. Zo eenvoudig is dit!

Onder de knop Vragen? vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Rest ons alle kinderen veel plezier te wensen met online schaken. Uw kinderen zijn hier om te leren schaken en te oefenen. We hopen dat alle kinderen een fantastische tijd hebben en wie weet … een van de kinderen is misschien een grootmeester in wording of misschien wel de toekomstige nieuwe Nederlands Kampioen of zelfs Wereldkampioen.